به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی طالبی، صبح یکشنبه در جلسه شورای راهبری تحول اداری استان کرمان، با تاکید بر اینکه نباید با اتاق فکر دستگاه ها تشریفاتی برخورد شود گفت: دستگاه های اجرایی باید برخوردار از اتاق فکرهایی باشند که خروجی آنها در عملکرد و فعالیت دستگاه بروز پیدا کند.
وی با مناسب عنوان کردن اجرای طرح جانشین پروری افزود: در این طرح لازم است علاوه بر معرفی افراد شاخص و دارای شرایط از سوی مدیران؛ مکانیزمی فراهم شود تا خارج از انتخاب مدیران نیز، افرادی که شایستگی لازم را در خود می بینند مورد ارزیابی قرار گیرند.
وی افزود: با اجرای این طرح و همچنین با اعلام داوطلبی افراد حتی خارج از سیستم اداری، ذخیره مدیریتی استان ارتقا پیدا خواهد کرد.
طالبی، در رابطه با تشکیل اتاق فکر و هیات اندیشه ورزی در دستگاه های اجرایی گفت: نباید با اتاق فکر تشریفاتی برخورد کنیم و دستگاه های اداری باید حتماً برخوردار از اتاق های فکری باشند که خروجی آنها در عملکرد و فعالیت دستگاه بروز پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه هیات اندیشه ورز و اتاق های فکر می توانند با ساماندهی نظام همفکری و اندیشه ورزی به ارتقای فعالیت دستگاه ها کمک شایانی کنند؛ ابراز داشت: بسیاری از دستگاه های اجرایی استان نیازمند هیات های اندیشه ورز با همفکری و هم افزایی در سطح نخبگان و افراد علمی و باتجربه هستند.
استاندار کرمان گفت: بسیاری از مسائل مانند آب و بهره وری منابع آب و یا در موضوعات مرتبط با توسعه آموزش عالی و آموزش و پرورش و همچنین مباحث اجتماعی که دیدگاه های مختلفی با نحوه مدیریت آسیب ها و موضوعات اجتماعی در سطح ملی وجود دارد؛ نیازمند اندیشه ورزی و تصمیم گیری در اتاق های فکر هستیم.
وی گفت: این ظرفیت در استان کرمان وجود دارد که در حوزه های متعدد اتاق فکر را تشکیل و زمینه استفاده و بهره وری از نیروی فکری جامعه و مشارکت فکری در فرآیندها و امور را داشته باشیم.
طالبی، در خصوص ارزیابی دستگاه های اجرایی استان گفت: به دنبال ارزیابی دقیق و مبتنی بر شاخص های واقعی هستیم و باید به این نکته توجه داشت که ارزیابی دستگاه ها در رضایت مردم و ارتقای کارآمدی دستگاه دیده شود و اگر دستگاهی نتواند رضایت مردم و گزارشی از بهبود عملکردها و فرآیند خودش به صورت عینی ارائه دهد؛ قطعاً یک دستگاه برتر در سطح جامعه نمی تواند باشد.
وی ابراز داشت: دستگاه ها باید به صورت جدی در مسیر ارتقای کارآمدی و رضایت مردم و همچنین ایجاد تعامل مثبت و فزآینده با دیگر دستگاه ها و ایفای نقش موثر در توسعه استان گام بردارند.


نظر شما